Freija, Roslagens företagarkvinnor
torsdag 06 april 2023

Glad påsk Freija

Här kommer några inbjudningar till Freijaträffar och lite andra nyheter...

Freija medlemsmöte: på Aktivitetshuset Magasinet torsdagen 13 april kl. 18.30

Tack för ett trevligt årsmöte alla ni som trotsade vädret och väglaget och kom till Åtellet den 8 mars. Den stadgeändring som föreslogs och som skickades ut i samband med kallelsen till årsmötet klubbades igenom en första gång.
· Se förslag till stadgeändring.pdf
· Se årsmötesprotokoll 2023.pdf
Enligt Freijas stadgar ska samma beslut om stadgeändring tas på två av varandra efterföljande medlemsmöten varav ett ska vara ett årsmöte. Vi hoppas att många fler Freijor kan ta sig till detta andra möte.

Vi bjuder härmed in till möte två som går av stapeln veckan efter påsk, torsdagen 13 april kl. 18.30 i Aktivitetshuset Magasinet – Mötesplatsen där rörelse möter kreativitet! Det finns kaffe, macka och kaka att köpa i Magasinets café för den som vill. Efter mötet guidas vi genom lokalen, minglar och nätverkar.

Magasinet är en verkstad för alla från 15 år och uppåt. Här kan man måla, skapa och lyssna till musik och det finns även en fungerande keramikverkstad. Man kan tillverka smycken och utöva annan kreativ verksamhet. Magasinet drivs av kommunen och ligger vägg i vägg med Rodengymnasiet. Mötet är kostnadsfritt men vi vill att man anmäler sig så att vi kan förbereda på bästa sätt. Välkomna till ett trevligt Freijamöte där vi inspireras att väcka vår kreativitet.
AW hos Sanna på Rollin Balls 4/4 2023

Freija medlemsmöte: AW på Rollin Balls tisdag 25 april, från kl. 17.00

Kom och koppla av och nätverka tillsammans med andra Freijor efter arbetsdagens slut på Freijan Sanna Ranta Milivojevic trevliga sushiställe Rollin Balls på Tullportsgatan 3a i Norrtälje.

Tisdagen 25 april, från kl. 17.00.

Du betalar själv på plats för vad du dricker/äter men Sanna vill gärna att vi anmäler oss i förväg så att hon vet hur många som kommer.

Välkomna!

Freijas nya flyer är klar!

Nu är Freijas nya flyer klar. Här ovan ser du Nina och Anneli från Freijas arbetsgrupp kommunikation visa upp den. Visst blev den fin?

Ta några extra exemplar när du ser dem. "Gödsla" med den så alla tänkbara och intressanta får ta del av Freija.

Den finns att hämta hos Annika och Anneli på Tullportsgatan 1 i Norrtälje, men vi delar naturligtvis också ut den till alla som kommer på våra medlemsmöten och Freijaträffar.
Kvinna som sitter vid datorn med mobil i handen. Foto: Ono Kosuki, pexels.com

Norrtälje kommun lanserar ny telefonlinje för företagare

Norrtälje kommun har lanserat en ny telefonlinje och e-post speciellt för företagare i kommunen.
Från och med 3 april kan företagare ringa till kommunens kontaktcenter på 0176-710 01 eller skicka e-post till kontaktcenter.foretag@norrtalje.se för att få svar på frågor och hjälp med olika ärenden. Kontaktvägen syftar till att göra det lättare för företagare att få hjälp med olika ärenden och frågor.

LÄS MER på norrtalje.se

Grattis till Årets Freija 2023

Superentreprenören Katarina Holmberg, som driver Norrtälje Musteri och snart nyöppnad Lanthandel utsågs välförtjänt till Årets Freija 2023 efter omröstning bland de närvarande på Årsmötet.

Till utmärkelsen hör en Freijanål i förgyllt silver med en rubin i naveln samt blommor. På Företagsgalan i höst kommer hon även att bli uppmärksammad med ett fint diplom. På bilden gratuleras Katarina av Freijas ordförande Annika Ismarker till höger. Foto: Suss Granström.

Grattis Katarina!
facebook instagram youtube facebook 
Freija, Roslagens företagarkvinnor
Email Marketing Powered by MailPoet