Freija Roslagens företagarkvinnor
måndag 12 februari 2024

Hej Freija!

Snart är det dags för Freijas årsmöte och vi hoppas att vi ses den 6 mars. Lokalen är än så länge inte spikad men vi återkommer med mer konkret information inom kort.

På årsmötet har vi i styrelsen för avsikt att lägga fram ett förslag för omröstning där vi föreslår att öka medlemsavgiften med 50 kr oavsett typ av medlemskap. Anledningen till vårt förslag är att vi de senaste åren fått så pass ökade kostnader för fasta avgifter så som hemsida, medlemsregister m.m.
Har man något annat förslag på hur vi skulle kunna öka intäkterna utan att höja avgiften, något annat förslag på höjning eller liknande så hör gärna av er till mig så kommer de förslagen med i kallelsen till årsmötet.

Ha en fin dag! Med vänlig hälsning, Annika & styrelsen i Freija.

Glöm inte att nominera årets Freija 2024!

Skicka in en nominering på vem du tycker har gjort något extra bra inom sitt företagande och därför bör nomineras till vinnare av priset. Utifrån alla nomineringar som kommer in kommer styrelsen sen välja ut 2-3 stycken av dessa företagare som blir nominerade till årets Freija. På årsmötet görs sedan en omröstning av deltagande medlemmar på plats och där vi tillsammans röstar fram vinnaren.

Vänligen skicka din nominering på årets Freija till ordforande@freija.se så snart du kan men senast den 17/2.

Vinnaren av årets Freija 2024 kommer sen även att uppmärksammas på företagsgalan för att hyllas ännu mer och i till en större publik.
facebook instagram youtube facebook 
Freija, Roslagens företagarkvinnor
Email Marketing Powered by MailPoet