freijalogo.ram.180x180-opt
fredag 21 oktober 2022

Hej Freija

Det fattades lite info om Freijaträffen onsdagen den 16 november hos Mays, bland annat hade vi missat att skriva ut sista anmälningsdag som är torsdagen den 10 november. Sen har Ewa, Sofia och Charlotta fyllt på med lite mer info om vad som väntar oss, bland annat lite mer om de lyxiga och matiga canapeerna vi kommer att bjudas på. Hoppas vi ses där! /Styrelsen

Inbjudan till Freijaträff 16 november 2022: Inspirerande om William Morris på Mays Inredning i Norrtälje

Freijaträff 2022-11-16 Mays Inredning

Välkommen på en oförglömlig kväll hos oss på Mays!

Vi serverar bubbel, canapéer och vill berätta hur det kan komma sig att tre starka powerkvinnor har spenderat de senaste 11 åren fascinerade av en mans liv, skapande och historia. Vi vill bjuda in er till vår värld av William Morris – och vem är egentligen May?

Vi kommer att ställa om i butiken för att få plats med stolar och projektorvisning. Samt skylta upp butiken med Morris från vägg till tak. För att ni ska inspireras av dessa fantastiska mönster. Alla får med sig en goodiebag hem och naturligtvis finns det möjlighet att handla med Freijarabatt.

Kvällen börjar med en välkomstdrink. När alla är samlade kommer Sofia och Charlotta att berätta allt om William Morris liv och skapande i ca 1 timme, eller så länge som ni orkar lyssna. Sedan nätverkar vi, dricker bubbel och äter de små konstverken - matiga och lyxiga canapéer, med något sött efteråt, från CanapeQueen - vinnare av Scandinavian Business Award 2022.
Freijaträff 2022-11-16 - med canapeer från Canapee Queen
För att citera Virginia Clayton som driver CanapeQueen - "Jag har länge haft en förkärlek för canapéer och plockmat! Det ger mig en alldeles speciell känsla att skapa förföriska munsbitar som avnjuts i större eller mindre sällskap, ofta som mingelmat. Att träffas under lättsamma former och umgås utan att sitta vid dukade bord ligger definitivt i tiden."

Varmt välkomna!
Ewa, Sofia och Charlotta.

NÄR
onsdag 16 november 2022
18:00 - 21:00
Sista anmälningsdag: torsdagen 10 november.

VAR
Mays Inredning
Stora Torget 6, Norrtälje

Kostnad: 450 kr

FREIJATRÄFFAR OCH ANDRA MÖTEN I KALENDERN
  • tisdag, den 1 november kl.18:30 Freija tematräff: Nyfiken på hur du kan stärka och utmana dig själv och ditt företag inför höst och vinter?
  • måndag, den 7 november kl. 08:00 Norrtälje handelsstad: Inspirationsföreläsning med Magnus Helgesson
  • torsdag, den 10 november kl.18:00 Roslagens företagsgala
  • onsdag, den 16 november kl.18:00 Freijaträff: Inspirerande om William Morris på Mays
  • tisdag, den 29 november kl.18:30 Freija tematräff: Dina erbjudanden - idétorka? Hur kan du göra din verksamhet skalbar?
  • torsdag, den 1 december kl.19:00 Freijaträff: Julfest hos Kröns & Vischan
  • onsdag, den 14 december kl.07:30 Freijaträff: Traditionsenlig Grötfrukost
facebook instagram youtube facebook 
Freija, Roslagens företagarkvinnor
Email Marketing Powered by MailPoet