freijalogo.ram.180x180-opt
WomensLifestyle-HeaderDrop
söndag

Hej reader

hallbar.gastro

Tema hållbar gastronomi, tisdag 22 oktober

Välkommen på Freijaträff med mingel och matnyttiga föreläsningar till Folkets Hus i Norrtälje tisdagen 22 oktober kl 18:00. Kom och lyssna på flera intressanta föreläsare på temat hållbar gastronomi. Bland annat får vi höra på hur man på den KRAV-certifierade skolrestaurangen Montessoriskolan i Norrtälje som tog hem utmärkelsen Årets hållbara offentliga gastronomi på White Guide Junior tänker och arbetar kring gastronomi och hållbarhet.
Vi får veta lite om hållbart arbetssätt av Marie på Arbetsgivarhjälpen och Naturcentrum, Färsna, kommer och berättar om sitt arbete med hållbarhet och om solceller.
Freijan Katarina Holmberg, Norrtälje Musteri berättar om sitt sätt att arbeta med hållbarhet och hon kommer också att prata lite om REKO-ring Norrtälje, där hon medverkar. Två andra Freijor som kommer och presenterar sig för oss är Maria Sundberg, DrMariaSundberg och Margaretha Lindbäck, Happy Retreat AB som bland annat kommer att prata om sitt hållbara retreat och låta oss smaka sin vitaminshot.
Mer info kommer – spar datumet
facebook instagram youtube facebook 
freijarosor.norrtalje.600x120