freijalogo.ram.180x180-opt
torsdag 24 november 2022

Hej Freija

Det finns fortfarande några platser kvar till Freijaträffen och julfesten hos Kröns på Vischan torsdagen den första december och i morgon 25/11 är sista dagen du kan anmäla dig! Får du problem med anmälan (går trögt ibland) så maila din anmälan webmaster@freija.se så ser hon till att du kommer in i systemet! Hoppas vi syns där! / Styrelsen
fackeltag.2015
Freijor som står beredda att tåga med facklor från Väddö kyrka 2015.

Freijaträff torsdag 1 december 2022:
Julfest på Väddö hos Vischan på Kröns

Välkommen att njuta av ett smarrigt julbord tillsammans med andra Freijor på festliga och mysiga Vischan på Kröns då Freijas traditionsenliga julfest går av stapeln.

Vi börjar kvällen kl. 18.45 i Väddö kyrka där församlingsherde Anna Ortner och kyrkomusiker Annika Svärd bjuder oss på en mysig stund i kyrkan innan vi i samlat fackeltåg tar en promenad till nyblivna Freijan Sofie Burwood på Vischan på Kröns. Där startar vi med ett glas bubbel i trädgården vid tända eldar innan vi avnjuter ett härligt julbord och fortsätter att nätverka under tjo och glam som bara vi Freijor kan.

Som tidigare år så avgår buss från Norrtälje från Turistbussparkeringen vid Norrtälje Busstation kl. 18.15. Ange vid anmälan om du vill åka med.
Bussen går tillbaka till Norrtälje kl. 22.30.

Freija specialpris: 595 kr inklusive ett glas bubbel vid ankomst och ett glas vin/ öl/ alkoholfritt till maten. Ange eventuella allergier vid anmälan.

Varmt välkomna!

NÄR
torsdag 1 december 2022, kl 18:45 – 22:30
Bussen avgår kl. 18:15 från Norrtälje
Sista anmälningsdag 25 november

VAR
Väddö kyrka och Vischan på Kröns, Älmsta

Kostnad: 595 kr

facebook instagram youtube facebook 
Freija, Roslagens företagarkvinnor
Email Marketing Powered by MailPoet