freijalogo.ram.180x180-opt
onsdag 23 november 2022

Hej Freija

Här kommer en påminnelse om att på fredag den 25 november är sista dagen då anmälan är öppen till Freijaträffen Julfest hos Vischan på Kröns. Två dagar senare den 27 november stänger anmälan till Freija tematräffen Idétorka? Skalbart?.
Så missa inte att anmäla er! Hoppas vi ses / Styrelsen

Årets Freija 2022 uppmärksammades på Företagsgalan

Vi säger grattis än en gång till Årets Freija Kim Alge Pennström med Kim Kultur & Nöje som välförtjänt uppmärksammades av Freija inför Norrtäljes övriga näringsliv på Roslagens Företagsgala 2022.

Läs mer

Årets nyföretagare 2022 - Tullportsgatan 1

Vi säger grattis till Freijorna Anneli Asplund och Annika Ismarker med Tullportsgatan 1 som på Roslagens företagsgala den 10 november 2022 tilldelades priset Årets nyföretagare.

Anmälan till Freijaträff 1 december 2022: Julfest på Väddö hos Vischan på Kröns

Kröns på Väddö
Välkommen att njuta av ett smarrigt julbord tillsammans med andra Freijor på festliga och mysiga Vischan på Kröns då Freijas traditionsenliga julfest går av stapeln.

Vi börjar kvällen kl. 18.45 i Väddö kyrka där församlingsherde Anna Ortner och kyrkomusiker Annika Svärd bjuder oss på en mysig stund i kyrkan innan vi i samlat fackeltåg tar en promenad till nyblivna Freijan Sofie Burwood på Vischan på Kröns. Där startar vi med ett glas bubbel i trädgården vid tända eldar innan vi avnjuter ett härligt julbord och fortsätter att nätverka under tjo och glam som bara vi Freijor kan.

Som tidigare år så avgår buss från Norrtälje från Turistbussparkeringen vid Norrtälje Busstation kl. 18.15. Ange vid anmälan om du vill åka med. Bussen går tillbaka till Norrtälje kl. 22.30.

Freija specialpris: 595 kr inklusive ett glas bubbel vid ankomst och ett glas vin/ öl/ alkoholfritt till maten. Ange eventuella allergier vid anmälan.

Varmt välkomna!

NÄR
torsdag 1 december 2022, kl 18:45 – 22:30
Bussen avgår kl. 18:15 från Norrtälje
Sista anmälningsdag 25 november

VAR
Väddö kyrka och Vischan på Kröns, Älmsta

Kostnad: 595 kr

Freija tematräff 29 november 2022: Dina erbjudanden - Idétorka? Hur kan du göra din verksamhet skalbar?

Katarina Holmberg
Freijan Katarina Holmberg bjuder in oss till en kväll med tips, övningar och samtal kring hur vi som företagare kan komma upp med nya idéer eller produkter/tjänster som passar in i vårt företag. Hon berättar om hur hon tänker när det gäller att ge kunder mervärde och att skala upp verksamheten. Förutom förplägnad för hjärnan så får du något att dricka och ett lättare tilltugg. Begränsat antal deltagare så först till kvarn gäller.
Varmt välkommen!

NÄR
tisdag 29 november 2022
kl. 18:30 – 20:30
Sista anmälningsdag: söndag 27 november

VAR
Nyföretagarcentrum Roslagen
Kaserngatan 1 (4 tr), Norrtälje

Katarina Holmberg äger och driver Norrtelje Musteri sedan fem år. Hon brinner för att utveckla nya produkter, marknadsföra företaget och samverka med andra entreprenörer.

Kostnad: 200 kr

Traditionsenlig Grötfrukost 14 december 2022

Traditionsenlig Grötfrukost 14/12 på Åtellet
I år avnjuter vi den traditionsenliga grötfrukosten hos Freijan Sanna Fagerström på Åtellet i Norrtälje! Sanna kommer duka upp gröt och lite annat frukostgott till oss denna morgon. Vi får också kaffe och té.

Välkommen till en trevlig morgonstund (7.30 - 9.30) med några andra Freijor så här en torsdag (14/12) i adventstiden - innan arbetsdagen sätter igång.

Sista anmälningsdag tisdag 12 december!
Välkommen!

NÄR
torsdag 14 december 2022
7:30 – 9:30

VAR
Åtellet
Sjötullsgatan 10, Norrtälje

Kostnad: 100 kr

facebook instagram youtube facebook 
Freija, Roslagens företagarkvinnor
Email Marketing Powered by MailPoet