freijalogo.ram.180x180-opt
tisdag 01 november 2022

Hej Freija

Här kommer en liten hälsning från Freijas styrelse till dig om att vi hoppas att du anmäler dig till en eller flera av Freijaträffarna som är inplanerade innan jul - vi ser fram emot att träffa dig!

Freijaträff onsdag 16 november 2022

Freijaträff hos Mays Inredning - föredrag om William Morris

Inspirerande föredrag om William Morris

Välkommen på en oförglömlig kväll hos oss på Mays!
Vi serverar bubbel, canapéer och vill berätta hur det kan komma sig att tre starka powerkvinnor har spenderat de senaste 11 åren fascinerade av en mans liv, skapande och historia. Vi vill bjuda in er till vår värld av William Morris – och vem är egentligen May?

Vi kommer att ställa om i butiken för att få plats med stolar och projektorvisning. Samt skylta upp butiken med Morris från vägg till tak. För att ni ska inspireras av dessa fantastiska mönster. Alla får med sig en goodiebag hem och naturligtvis finns det möjlighet att handla med Freijarabatt.

Kvällen börjar med en välkomstdrink. När alla är samlade kommer Sofia och Charlotta att berätta allt om William Morris liv och skapande i ca 1 timme, eller så länge som ni orkar lyssna.
Sedan nätverkar vi, dricker bubbel och äter de små konstverken - matiga och lyxiga canapéer, samt något sött efteråt, från CanapeQueen - vinnare av Scandinavian Business Award 2022.
Freijaträff 2022-11-16 - med canapeer från Canapee Queen
För att citera Virginia Clayton som driver CanapeQueen - "Jag har länge haft en förkärlek för canapéer och plockmat! Det ger mig en alldeles speciell känsla att skapa förföriska munsbitar som avnjuts i större eller mindre sällskap, ofta som mingelmat. Att träffas under lättsamma former och umgås utan att sitta vid dukade bord ligger definitivt i tiden."

Varmt välkomna!
Ewa, Sofia och Charlotta.

NÄR
onsdag 16 november 2022 kl. 18:00 - 21:00
Sista anmälningsdag: torsdagen 10 november.

VAR
Mays Inredning
Stora Torget 6, Norrtälje

Kostnad: 450 kr

Freija tematräff tisdag 29 november 2022

Katarina Holmberg
Freijan Katarina Holmberg bjuder in oss till en kväll med tips, övningar och samtal kring hur du kan tänka kring att erbjuda dina kunder mervärde och skala upp din verksamhet. Förutom förplägnad för hjärnan så får du något att dricka och ett lättare tilltugg.
Begränsat antal deltagare så först till kvarn gäller.
Varmt välkommen!

NÄR
tisdag 29 november 2022 kl. 18:30 – 20:30

VAR
Nyföretagarcentrum Roslagen
Kaserngatan 1 (4 tr), Norrtälje

Katarina Holmberg äger och driver Norrtelje Musteri sedan fem år. Hon brinner för att utveckla nya produkter, marknadsföra företaget och samverka med andra entreprenörer.

Kostnad: 200 kr

Freijaträffar och andra möten i Freijas kalender

facebook instagram youtube facebook 
Freija, Roslagens företagarkvinnor
Email Marketing Powered by MailPoet