freijalogo.ram.180x180-opt
WomensLifestyle-HeaderDrop
NÄSTA FREIJATRÄFFAR

tisdag 17 september och tisdag 22 oktober

Freijaträff hos Westerbloms Spillersboda AB tisdag 17 september, kl 18:30

Annika Ismarker med
Freijan Annika Ismarker bjuder in oss till sig och Westerbloms Spillersboda AB tisdagen den 17 september kl. 18:30. Annika berättar om sin verksamhet och kommer också att prata om varumärkesbyggande och marknadsföring.

Westerbloms var en gång i tiden ett pensionat. Huset där pensionatet låg, byggt 1894-95, finns fortfarande kvar och är fyllt med gamla minnen från förr, allt från vykort och möbler till textilier och fina mönster. En del av dessa mönster har de nu återskapat på textilier och säljer.

En annan Freija, Elisabeth Ericsson från Adamsberg Buffé, kommer med en av sina goda buffér så att vi får något gott att stoppa i munnen som mättar magen. Ange allergier etc vid anmälan.

Pris 150 kr / person. Anmäl dig senast torsdagen 12/9.

Läs mer och anmäl dig

Företagarträff med Günther Mårder den torsdagen 19 september

Företagarna Roslagen och Roslagens Sparbanks Stiftelser bjuder in oss alla Freijor på en spännande och informativ eftermiddag och kväll! Varmt välkommen till höstens stora företagarträff i Norrtälje 19 september 2019! Dörrarna öppnas kl 16:00. Se hela programmet.

Lyssna till information om hamnprojektet, låt dig inspireras av Företagarnas vd, Günther Mårder som föreläser och slutligen ett panelsamtal om näringsklimatet i regionen som modereras av Sparbankens Karolina Losell.

De bjuder på lättare förtäring, dryck och fika!

Ta med dig en företagarkollega och kom och träffa många andra företagare, experter från Företagarna, lokala politiker och ha en trevlig kväll!

Datum: Torsdag 19 september 2019.
Tid: 16:00-19:00.
Plats: Roslagens Sparbank, Danskes Gränd 2, Norrtälje.
Anmälan: Anmäl dig genom att fylla i formuläret på denna länk. Evenemanget är kostnadsfritt men de behöver veta hur många som kommer.

Freijaträff med tema / Höstprojektet

Mer info kommer snart om "Freijas höstprojekt" som är under planering, men boka datumet så länge - tisdagen 22 oktober 2019.

facebook instagram youtube facebook 
freijarosor.norrtalje.600x120