freijalogo.ram.180x180-opt
fredag 20 maj 2022

Välkommen till Freijas sommarfest tisdagen 14 juni på Pensionat Granparken, Norrtälje

terassen Pensionat Granparken

Välkommen till Freijas sommaravslutning tisdagen den 14e juni på trevliga Pensionat Granparken.

Vi träffas kl. 18 och avnjuter tillsammans en välkomstdrink. Därefter dukar Grannköket upp en härlig sommarbuffé med mycket inslag av fräsch och grönt. Till maten blir det enligt Freijas tradition lagom lättsamma lekar för dem som vill. Som vanligt håller vi även ett sommarlotteri där alla som vill gärna får skänka en present och passa på att marknadsföra sig.

Kostnad: 539 kronor/person. I priset ingår välkomstdrink, Grannkökets buffé, ett glas vin/ öl/ alkoholfritt samt kaffe och chokladmousse till dessert. Om så önskas går att köpa mer dryck till maten för 45 kr per glas vin eller öl (det finns även alkoholfria alternativ).

Anmälan görs på vår hemsida freija.se senast den 2 juni (anmälan är bindande), maxantal är 70 personer och det är först till kvarn som gäller. Ange vid anmälan om du har allergier av något slag.

Varmt välkomna!

Nu har vi startat upp eventgruppen i Freija!

Vi hittar så trevliga, utvecklande och spännande Freijaträffar som möjligt som fortsätter att ge mervärde för oss Freijor både i arbetslivet och privat. Detta kommer vi förstås vilja involvera så många Freijor som möjligt i och vi planerar att till en början släppa små omröstningar här på Facebook som handlar om evenemang i Freijas regi. Självklart är man också alltid välkommen att höra av sig till oss med idéer på annat sätt! Vi är just nu fyra stycken i gruppen. Vi är Helen Sandberg helen@sandbergredo.se (sammankallande), Elin Pettersson info@linneaslada.se, Kim Alge Pennström info@kimkultur.se och Sanna Fagerström sanna@atellet.se. VI SES!

Kommunikationsgruppen igång

Nu har vi startat upp en arbetsgrupp för marknadsföring & kommunikation (inkl. sociala medier) i Freija. Kommunikation med allt vad det innebär sysslar vi ju alla med. Det man kan konstatera är att man ständigt behöver vara närvarande i kommunikationen som entreprenör och företagare. Som för många av oss kan vara svårt, slitigt och tidsödande. Men, så roligt och inspirerande när man kommer igenom ”bruset”.
Kanske också lite motstånd finns för den snabba kommunikationen ute på Sociala medier? Vi behöver synas för att våra kunder (både de vi har och de vi vill ha). Vi har därför startat upp några olika arbetsgrupper där du som medlem i Freija är hjärtligt välkommen att delta. Bara höra av dig!!!
I vår ”kommunikationsgrupp” har vi nu haft vårt första möte och idéerna var många som togs upp. Skillnad vill vi göra och vi hoppas du som medlem ska se kommande aktiviteter som givande. För tillfället är vi tre stycken i gruppen med plats för fler. Vi är Osa Albinson, Anneli Asplund och Suss Granström (sammankallande).

Freija stödjer bok om rösträttskvinnor

Den 27 april biföll styrelsen BalticFems ansökan om 15 000 kr som stöd för tryck av boken ”I rösträttskvinnornas tidevarv”. Det är det första ekonomiska stöd Freija betalar ut och bidrar med samma summa som Roslagens Sparbanks valt att stödja tryckningen av boken. Vi hoppas att fler liknande projekt kommer att följa.

Boken belyser kvinnors kamp i Norrtälje i rösträttsfrågan för hundra år sedan. Det ligger en stor mängd research bakom boken om de företagande och drivande kvinnorna i Norrtälje stad, Rimbo och Häverö landskommuner för hundra år sedan.
Att stödja detta bokprojekt ligger i linje med Freijas mål och engagemang för företagande kvinnor. Vi måste kunna vår historia så vi kan påverka framtiden.
När boken är tryckt så kommer och Osa och Margareta att ha ett föredrag (och bokparty) för oss Freijor om boken och de kvinnor den handlar om. Vi återkommer om det.
facebook instagram youtube facebook 
Freija, Roslagens företagarkvinnor
Email Marketing Powered by MailPoet