freijalogo.ram.180x180-opt
torsdag 27 januari 2022

Nominera årets Freija 2022

Nytt år betyder planering inför årsmötet i mars och styrelsen har nu kommit till frågan om årets Freija 2022. Årets Freija är en hedersutmärkelse, som varje år tilldelas någon välförtjänt medlem. Till utmärkelsen hör en Freija-nål i förgyllt silver med en rubin i naveln, specialgjord endast för årets Freija av Karin Carlander. Brukligt är att dela ut utmärkelsen på årsmötet och nu frågar styrelsen er medlemmar efter nomineringar. Maila din nominering till info@freija.se eller till ordforande@freija.se.

Behöver du kika i medlemsregistret för att se vilken av alla Freijor som du vill nominera så gå till sidan Freijor. Vill du kolla in vilka som tidigare fått priset så se sidan Årets Freija (i menyn under Om Freija).

Läs mer

Dags att betala medlemsavgiften

Nytt år betyder också att det är dags att betala medlemsavgiften för 2022. Medlemsfakturorna har mailats ut, men har din fastnat i skräpposten eller försvunnit ut i cyberspace på något annat sätt så hör av dig till medlemsadmin@freija.se eller kassoren@freija.se så genererar vi en ny till dig.

Du kan också betala in avgiften som är 300 kr/år (Freijalöv 150 kr/år) direkt till Freijas Freijas bg-konto 558-7282, eller via Swish till Freijas Swishnr 123-389 38 80 - glöm bara inte att skriva ditt namn och att det gäller medlemsavgiften för 2022.

Vill du inte längre vara med i Freija - maila oss om det så vi kan ta bort dig ut medlemsregistret och sluta skicka påminnelser. Och som vanligt vill du uppdatera dina uppgifter, ändra din status från Freija till Freijalöv etc - maila medlemsadmin@freija.se så fixar vi det.

Läs mer
facebook instagram youtube facebook 
Freija, Roslagens företagarkvinnor
Email Marketing Powered by MailPoet