Freija, Roslagens företagarkvinnor

Freija, Roslagens företagarkvinnor

Roslagen tisdag 22 februari

Lär känna veckans Freijor

Freija är ett nätverk av kvinnor som är företagare i Roslagen med ett spektrum av medlemmar i alla åldrar och i olika yrkeskategorier med skiftande bakgrund. I våra tisdagsutskick kan du lära känna tre stycken slumpvis utvalda, av samtliga, Freijor per vecka.


Den information du ser är samma som syns på vår hemsida. Vill du uppdatera dina uppgifter i vårt medlemsregister (det gäller också om det är information du inte vill ska synas) - maila medlemsadmin@freija.se.

Carina Pålgård

Carina Pålgård

Pålgårds Åkeri AB,
Pålgård & Söner Kran AB

Åsbyvägen 22
760 31 Edsbro

0175-915 00
www.palgard.se
Pålgårds Åkeri AB, Pålgård & Söner Kran AB

Pålgårds Åkeri AB, Pålgård & Söner Kran AB

Pålgård & Sönder Kran AB utför lastnings- och lossningsarbeten med mobila hamnkranar samt timmerhantering på sågverk med truckar och hjullastare.

Pålgårds Åkeri AB utför transporter av papper samt returpapper till dagstidningar och timmer till pappersbruk och sågverk.

Cilla Wahlgren

Cilla Wahlgren
Säljare och provningsledare

Norrtelje Brenneri

Lohärads Söderby 11
761 72 Norrtälje

0176-22 71 30
info@norrteljebrenneri.se
www.norrteljebrenneri.se
facebook instagram website 
Logo Norrtelje Brenneri

Norrtelje Brenneri

Norrtelje Brenneri är ett av Sveriges första privata destillerier och startades av Kristina Anerfält Jansson med make Richard Jansson. Det är beläget i Lohärad Söderby strax utanför Norrtälje.

Här destilleras frukt och bär som sedan blir ädla drycker så som, punsch, snaps, gin och whisky. Under pandemin 2020/2021 startade även handspritstillverkning.

Norrtelje Brenneri anordnar visningar och provningar av dryck samt har samarbeten med catering, teater och musikarrangörer vid evenemang och privata tillställningar.

Freijor:
Kristina Anerfält-Jansson
Anna Eriksson
Cilla Wahlgren

Christina Sundman

Christina Sundman

Qvinns AB

Stockholmsvägen 25
761 43 Norrtälje

070-509 82 67
qvinns@outlook.com
www.qvinns.se
facebook website 
Qvinns

Qvinns AB

Qvinns är en träningsklubb för kvinnor i alla åldrar. Träningen består av styrka, kondition, förbränning och stretching i en effektiv kombination av cirkelträningsmaskiner och konditionsövningar i trettio minuter. Ingen tidsbokning kommer att krävas om du vill träna i cirkeln, du bestämmer själv vilken tid som passar. Om du föredrar att ta ett pass utan maskiner eller varför inte ett danspass med rytmer från mellanöstern finns det möjlighet även för det.

Träningen är enkel, sker på egna villkor och utifrån personliga förutsättningar. Vi lyfter den funktionella träningen som en röd tråd i alla våra pass oavsett om du tränar lärarlett eller drop in i cirkeln. Alla kvinnor är olika och vi på Qvinns vill att man ska ha kul, trivas med sig själv och uppleva hälsa.

Qvinns erbjuder därtill utbildning (ledd av erfarna instruktörer inom akutsjukvård) till privatpersoner och företag i HLR, hjärtstartare, luftvägsstopp och förstahjälpen enligt HLR rådets riktlinjer 2016.

Läs mer om oss på www.qvinns.se
Vill du uppdatera dina uppgifter i Freijas medlemsregister
maila dem till medlemsadmin@freija.se.
facebook website instagram website facebook 
Email Marketing Powered by MailPoet