freijalogo.ram.180x180-opt
fredag 24 september 2021

Hej Freija,

Här kommer en liten påminnelse att sista anmälningsdag till nästa Freijaträff är på måndag 27/9. Hoppas vi ses! /styrelsen
Solrosor

Sensommarfest hos Tårtstugan

Tisdagen 5 oktober så blir det en sensommarfest hos Freijan Karin Berionius, Tårtstugan på Tomta-Ekevägen 112 i Roslagsbro, där vi tar plats i hennes sommarlada - så eftersom vädret kan bli lite kyligt på kvällskvisten i början av oktober - klä dig varmt och/eller ta gärna med en filt! Freija står för buss till och från busstationen i Norrtälje - ange när du anmäler dig om du vill åka med i bussen eller inte. Den avgår från Norrtälje busstation, Taxistolpen, kl. 18.15 och åker hem från Tårtstugan kl. 22.00.

Vi serveras en lyxig buffé från Freijan Elisabeth Ericson, Adamsberg Buffé med ostar, fisk, kallskuret, röror, grönsaker och potatis. Till det får vi ett glas vin/öl till maten och så en dessert från Tårtstugan, allt till det facila priset av 340 kr/kuvert. Ange eventuella allergier vid anmälan.

Vi kommer att ha ett vinlotteri och om några Freijor vill profilera sig lite extra till sina medfreijor och skänka en vinst så kan vi fixa ett presentlotteri också.  Skriv gärna detta vid anmälan.

Bindande anmälan senast måndagen den 27 september. Vi håller naturligtvis allt coronasäkrat med begränsat antal, avstånd mellan bord etc, så först till kvarn gäller. Varmt välkomna, hoppas vi ses!
Konfettiregn över publik

Hurra nu är vi igång!

Välkomna till en fullspäckad höst med Freija. Boka in datumen redan nu.
  • Mitten av december — Traditionsenlig grötfrukost
Hoppas vi ses på en Freijaträff snart!
facebook instagram youtube facebook 
Freija, Roslagens företagarkvinnor