freijalogo.ram.180x180-opt
onsdag 15 september 2021

Hej igen Freija,
Ibland har man lite för bråttom bland tangenterna så då får man försöka en gång till! Tårtstugan ligger ju i Roslagsbro och ingen annan stans, sen var det där med varma kläder som kan vara bra att ha...
Här kommer den igen med korrigeringar - inbjudan till

Sensommarfest hos Tårtstugan

Solrosor
Tisdagen 5 oktober kl. 18.30 så blir det en sensommarfest hos Freijan Karin Berionius, Tårtstugan på Tomta-Ekevägen 112 i Roslagsbro, där vi tar plats i sommarladan. Eftersom vädret kan bli lite kyligt på kvällskvisten i början av oktober -
klä dig i varmt!
Freija står för buss till och från busstationen i Norrtälje - ange när du anmäler dig om du vill åka med i bussen eller inte. Den avgår från Norrtälje busstation, Taxistolpen, kl. 18.15 och åker hem från Tårtstugan kl. 22.00.

Vi serveras en lyxig buffé från Freijan Elisabeth Ericson, Adamsberg Buffé med ostar, fisk, kallskuret, röror, grönsaker och potatis. Till det får vi ett glas vin/öl till maten och så en dessert från Tårtstugan, allt till det facila priset av 340 kr/kuvert. Ange eventuella allergier vid anmälan.

Vi kommer att ha ett vinlotteri och om några Freijor vill profilera sig lite extra till sina medfreijor och skänka en vinst så kan vi fixa ett presentlotteri också. Skriv gärna detta vid anmälan.

Bindande anmälan senast måndagen den 27 september. Vi håller naturligtvis allt coronasäkrat med begränsat antal, avstånd mellan bord etc, så först till kvarn gäller. Varmt välkomna, hoppas vi ses!
facebook instagram youtube facebook 
Freija, Roslagens företagarkvinnor