freijalogo.ram.180x180-opt
onsdag 15 september 2021

Hej Freija,
Hoppas du har det riktigt bra i septembersolen. Freija har nu börjat planera lite mer regelbundna fysiska möten igen, det första för denna höstsäsong var i måndags då Birgitta berättade lite om sin sidoverksamhet i Roslagsbataljonen. Du kan se lite bilder i Freijas facebookgrupp.
Här nedanför kommer en inbjudan till en sensommarfest hos Tårtstugan i Estuna, som vi hoppas att många Freijor vill komma till. Vi håller naturligtvis allt coronasäkrat med begränsat antal, avstånd mellan bord etc, så först till kvarn gäller.
Solrosor

Sensommarfest hos Tårtstugan

Tisdagen 5 oktober så blir det en sensommarfest hos Freijan Karin Berionius, Tårtstugan på Tomta-Ekevägen 112 i Estuna. Freija står för buss till och från busstationen i Norrtälje - ange när du anmäler dig om du vill åka med i bussen eller inte. Den avgår från Norrtälje busstation, Taxistolpen, kl. 18.15 och åker hem från Tårtstugan kl. 22.00.

Vi serveras en lyxig buffé från Freijan Elisabeth Ericson, Adamsberg Buffé med ostar, fisk, kallskuret, röror, grönsaker och potatis. Till det får vi ett glas vin/öl till maten och så en dessert från Tårtstugan, allt till det facila priset av 340 kr/kuvert. Ange eventuella allergier vid anmälan.

Vi kommer att ha ett vinlotteri och om några Freijor vill profilera sig lite extra till sina medfreijor och skänka en vinst så kan vi fixa ett presentlotteri också. Skriv gärna detta vid anmälan.

Bindande anmälan senast måndagen den 27 september. Varmt välkomna, hoppas vi ses!

Anmäl dig på frejia.se
facebook instagram youtube facebook 
Freija, Roslagens företagarkvinnor