freijalogo.ram.180x180-opt
torsdag 24 juni 2021

Sommaren är äntligen här!

Kan höra en och annan säga; nu vänder det mot mörkare årstid. Men i takt med sommarens ankomst ser jag hur det ljusnar!
Under året med Corona har de flesta mer eller mindre stött på utmaningar men tillsammans har vi tagit oss runt de olika hinder som Corona-året har utmanat oss. Utan mina fantastiska medarbetare i styrelsen hade det vi har åstadkommit inte varit möjligt, t ex digitalt årsmöte. Nu hoppas vi alla att restriktionerna fortsätter att lätta och ge oss större frihet att träffas. Men fortsatt med försiktighet och vi följer noga händelseutvecklingen!
Lite mer action i höst hoppas vi på och om restriktionerna tillåter hoppas jag vi ses på en höstträff.
Under detta år då vi inte har haft möjlighet att anordna fysiska träffar är det fantastiskt att se hur vi Freijor inspirerar och hjälper varandra digitalt, via facebooksidan och andra kanaler. Vi har alla ovärderliga kunskaper och tillsammans med utmaningar i våra verksamheter triggar och motiverar vi varandra framåt.
Har du en fundering, idé eller bara vill bolla om någonting så är du alltid välkommen att hora av dig till någon av oss I styrelsen!
Ta hand om er och jag hoppas alla får njuta av en riktigt härlig sommar!

Sommarhälsningar
Birgitta

Midsommarkrans

Nuab:s stipendium

Hallå
Lokala företagare, idésprutor, projektledare och ni alla andra som sitter och tänker på ett nytt koncept, men saknar grundplåten, nu kan du söka ett stipendium hos NUAB.
Stipendiet kan vara en knuff till något bra.

NUAB kommer att dela ut 4 stycken stipendier, ett för varje område i kommunen dvs Rimbo, Hallstavik, Väddö och Norrtälje. Du kan söka ett belopp på upp till 25.000 kronor.
Det här gör vi i samband med 50-årsfiorandet av kommunsammanslagningen.

Vi vill ha in din ansökan senast den 10 juli till ackelman.tomas@telia.com. Juryn bestående av Tomas Ackelman, Tommy Kårlin och Lena Norrman från NUAB samt kommunstyrelsne ordförande Bino Drummond och chefredaktören vid Norrtelje Tidning Carl Juborg vill dela ut stipendierna senast under september månad.

Läs mer på nuab.org/stipendier
Se också bifogade Magasin med mer information. Länken nedan.
https://youtu.be/SOsrVPtT6Gg
facebook instagram youtube facebook 
Freija, Roslagens företagarkvinnor