freijalogo.ram.180x180-opt
onsdag 03 mars 2021

Årsmöte 2021 – torsdagen 11 mars kl 19, online via Zoom

I år blir det ett digitalt årsmöte i Freija. Vi ska försöka få alla att känna ”Freija” känslan, vi brukar ju ha trevligt på alla våra möten, årsstämma som julfest. Även om det nu sker digitalt.
Detta innebär bland annat att du kan komma lite tidigare (från 18.30) och mingla lite innan mötet startar.
Vi har ett vinlotteri. Du köper dina lotter i förväg genom att swisha 20 kr per lott senast 9 mars till Freijas swishnr 123-389 38 80 (swishmeddelande: lotteri och ditt namn) med live dragning. Därför behöver vi tid att skriva ut och förbereda lotter enligt samma princip som vid adventslotteriet.
Årets Freija kommer att utnämnas och gratuleras. Zoom-instruktioner finns att hämta hem via knappen nedan. För att underlätta för mötesadministratören så vill vi att du anmäler dig till årsmötet.
Årsmöteshandlingarna inklusive dagordning, finns nu att hämta på www.freija.se.

Du kommer att få din personliga länk till årsmötet samma dag som mötet går av stapeln. Har du inte fått någon mail med länk till mötet före kl 17.00 torsdagen 11 mars – kontrollera att du angav en rättstavad e-postadress och maila sedan din anmälan till info@freija.se så kommer Marie att skicka dig en ny länk till mötet.
Behöver du mer hjälp så kommer Freijan Boel Norman Högberg (tel 0708 619506) finnas tillhanda som mötesadministratör och teknisk assistens och hon hälsar att ni är välkomna att ringa henne om det uppstår något trassel.

Hoppas vi syns riktigt många Freijor! / Styrelsen
facebook instagram youtube facebook 
Freija, Roslagens företagarkvinnor